Jäsenenä saat monia etuja! Ja aivan ilmaiseksi!

  • Voit itse valita oman mielesi mukaan itsellesi näytettävät kilpailut
  • Merkitse muistiin, mihin kilpailuihin olet osallistunut
  • Osallistu erikoiskilpailuihin jotka ovat vain jäsenille
  • Haluan saada teidän uutiskirjeenne 'Uutiskirje, kilpailuvinkit Tulevoittajaksi.com', kerran viikossa.

Täytä seuraava rekisteröintilomake liittyäksesi jäseneksi. Kun olet napsauttanut painiketta "Lähetä" saat aktivointikoodin sähköpostiosoitteeseesi. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksenasi. Muut tiedot tallennetaan ainoastaan tilastointia varten, eikä niitä myydä kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteripolitiikastamme tästä.

Tarkista sähköpostiohjelmasi suotimet. Esimerkiksi Hotmail-osoitteiden suodin voi olla asetettu liian tarkkaan suodatukseen, minkä johdosta aktivointilinkillä varustettu sähköpostiviesti ei pääse sen läpi tai joutuu roskapostikansioon.


Henkilötietojen käsittelyperiaatteet - näin käsittelemme tietojasi

Kaikki sivustolle tulevoittajaksi.com jättämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, kunnioituksella, ja ne tallennetaan turvallisesti. Sinun tietojasi ei myydä kolmannelle osapuolelle.

Henkilötiedot

Sähköpostia käytetään etusijalla kaikkiin sivustoihin saamiin hintoihin / tuotteisiin.

Asetukset

Sinun henkilökohtaisten asetustesi tarkoitus on ensisijaisesti helpottaa sinua räätälöimään sinulle itsellesi näytettävän kilpailulistan.

Evästeesi (Cookies)

Kun kirjaudut sisään jäsenenä ja valitset kohdan "Muista minut", tallennetaan tämä tieto tietokoneeseesi. Tämä sen takia että et välttyisit joutumasta kirjautumaan sisään uudelleen. Omat asetuksesi ladataan tällöin automaattisesti.